Wednesday, 28 March 2018

IKLAN: RUMAH BARU UNTUK DISEWA - TAMAN BIDARA PERMAI - PENGKALAN BALAK - LONDANG - MASJID TANAH - MELAKARUMAH BARU UNTUK DISEWA

Lokasi: Jalan Bidara Permai 4, Taman Bidara Permai, Pengkalan Balak, Londang, 78300 Masjid Tanah, Melaka.

Trivia: Antara deretan taman perumahan di Masjid Tanah yang matang, selamatbebas banjir & mempunyai capaian yang dekat untuk mendapatkan keperluan asas harian jika dibandingkan dengan taman taman perumahan lain yang terpencil, sunyi, berada di kawasan mudah banjir jika hujan dan jauh dari kawasan kejiranan.

Spot: Berdekatan dengan daerah daerah peranginan Masjid Tanah iaitu Londang, Pengkalan Balak, Tanjung Bidara, Kuala Sungai Baru & Kuala Linggi. (Boleh Google Map "Taman Bidara Permai")

Capaian: 5-10 minit untuk ke sekolah2 berdekatan, 5 minit untuk ke Kem Terendak, 3 minit untuk ke Kolej Matrikulasi Melaka, 3 minit ke Kawasan Perindustrian Masjid Tanah, 5 minit ke pekan Masjid Tanah, 10 minit untuk ke KUIM, ALAM & sebagainya.

Kemudahan berdekatan: 7 Eleven, Tadika Kemas, Tadika Pasti, Klinik 1 Malaysia, Kedai Makan Tomyam Thailand, Kedai Makan Sarapan & Tengahari, bengkel kereta & motosikal, dobi, kedai runcit, kedai perabot, kedai printing, kedai gunting rambut, kedai jahit, kedai jamu & kosmetik, kedai hardware, kedai phone & topup, kedai menjual dan membaiki barangan elektrik, cyber cafe, pasar, bus stop, pantai peranginan dan sebagainya.

Keadaan rumah: Tiles di semua ruang, kipas ada di semua ruang bilik dan ruang makan, rel langsir & grill besi disemua tingkap, ampaian disediakan, air dan elektrik sudah ada, 3 bilik tidur & 2 bilik air, milikan kosong, rumah sudah cat standard pemaju dan bersih. (Tinggal masuk sahaja)

Kadar sewaan bulanan RM600 (bawah nilai sewaan semasa). Terma deposit sila Whatsapp +60103664374 (Puan Nabilah)

P/S: Kebanyakan tuan rumah di taman ini tetapkan kadar sewa semasa untuk sebuah rumah teres setingkat kosong seperti di gambar mulai tahun 2019 ini ialah RM700 per bulan.

No whatsapp owner: +60103664374 (Puan Nabilah).

Nego kadar sewaan bulanan & terma deposit: Sila Whatsapp +60103664374 (Puan Nabilah).

Terus Whatsapp +60103664374 (Puan Nabilah) untuk pertanyaan/tawar menawar. Terima kasih.


PANDANGAN HADAPAN

 HALAMAN DEPAN

 RUANGAN DAPUR

RUANGAN MAKAN 

 BILIK MASTER

 BILIK TENGAH

 BILIK BELAKANG

HALAMAN BELAKANGMuhammad Rafiq Adnan, rafiqadnan69@gmail.com

No comments:

Post a Comment